Cauta orice-ti doresti cu GoogleSearch

căutare personalizată

Fotografia zilei

Fotografia zilei

joi, 19 februarie 2009

Botezatu a lansat chiloţii push-up!!


Proaspăt întors de la New York Couture Fashion Week, Cătălin Botezatu a lansat şi în România chiloţii bărbăteşti tip push-up. Creaţiile fac parte din colecţia Vogue şi costă între 30 şi 40 de lei.
Cunoscutul designer Cătălin Botezatu le-a mai făcut o bucurie bărbaţilor. Abia întors de la New York Couture Fashion Week, unde a beneficiat de statutul de invitat special, el a prezentat, la emisiunea “Happy Hour” de la PRO TV, o nouă colecţie de lenjerie intimă masculină numită Vogue.

Este vorba despre nişte "indispensabili" - atât chilot, cât şi boxer, cu push-up, care, pe lângă faptul că sunt foarte comozi, după cum susţine creatorul lor, sunt şi foarte accesibili la preţ, costând între 30 şi 40 de lei bucata. Ei pot fi achiziţionaţi de pe pagina de Internet a designerului, "www.cbstore.eu".

Cătălin a mai povestit, la întoarcerea în ţară, că a primit propunerea de a colabora cu Fashion Institut of Tehnology, ceea ce presupune ca, timp de trei luni în această vară, să predea cursuri de design vestimentar la New York.

Iar acum, vă trimit ... "un pupic pe ombilic" (© & ™)
ProfesorIRC

Un comentariu:

Stoicescu A. spunea...

Sunt nashpa, m-am uitat si eu pe site-ul ala acum vreo doua zile si sincer sa va zic ... nu mi-au placut deloc, nu vad nimic deosebit

Reguli ale canalului #Underwear de pe Undernet

Conform numelui acestui canal de pe reteaua Undernet, încercăm să oferim userilor un nou mediu de comunicare pe o temă care unii o consideră mai mult sau mai puţin intimă, dar care ţine, în multe cazuri de respectul de sine al fiecăruia. DA, este vorba despre lenjeria intimă, care, după cum spun unele studii ne poate chiar dezvălui parte din caracterul şi personalitatea noastră.

Dat fiind specificul canalului regulile acestuia sunt pe cât de simple pe atât de uşor de respectat, deoarece ţin, zic eu, de buna educaţie a fiecăruia.

Astfel, regulile canalului sunt urmatoarele:
- NU sunt permise discuţii care pot fi catalogate drept ofense, injurii, calomnii, cu nici unul dintre userii canalului, cu atât mai puţin cu operatorii sau administratorii canalului.
- NU iţi aduce problemele de pe alte canale sau reţele pe acest canal, iar dacă eşti operator NU bana nici un user pe vre-un motiv personal legat de vre-o discuţie de pe privat sau alt canal.
- NU ne ocupam de acordat ajutor de nici un fel: nici legat de comenzi la X, boţi, mIRC, etc.
- NU cere access de operator pe acest canal. Accessele sunt acordate DOAR de catre userul cu access 500, în urma unui studiu privind activitatea userului în cauză. Orice adăugare a oricărui access va atrage ştergerea lui imediată.
- Userii care au access 450+ pot obţine(la cerere) dreptul de a publica articole pe site-ul canalului.
- orice user poate posta comentarii la orice articol publicat pe pagina canalului.

Urmând aceste criterii de conduită pe canal, sunt sigur că nu se vor ivii probleme grave pe canal.

Acestea fiind spuse, vă urez chat placut.

Admin